Certificeringen

De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling.
De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd op initiatief het FOSAG (Onderhoud NL), de ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings-en glasbranche.
Aan de AF-Erkenningsregeling kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak-en bedrijfstechnische diploma’s.
Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf waar u mee in zee gaat én over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de (nakomings-)garantie.

CERTIFICAAT

Repair Care geeft – als enige in de markt – tien jaar garantie op reparaties.
Deze tienjarige onafhankelijke systeemgarantie is absoluut uniek, aangezien de dekking niet afloopt tijdens de garantieperiode.
Daarnaast hebt u een vrije keuze in het verfsysteem (A-merken) en geldt de garantie voor zowel de houtreparatie als het schilderwerk.
De systeemgarantie wordt verstrekt op basis van projectregistratie, aangevuld met applicatiechecks en applicatieondersteuning.
Alleen bedrijven met een D.O.E.-certificering komen hiervoor in aanmerking.

Stichting Vakopleiding Schildersbedrijf heeft Schildersbedijf SAN bv opgenomen in het register van erkende opleidingsbedrijven.

Jaarlijks worden er bij ons leerlingschilders opgeleid tot vakman, zodat we ook in de toekomst verzekerd blijven van goed opgeleid personeel.

Binnen ons bedrijf is er voor iedere medewerker een opleidingsplan op het gebied van veiligheid, vakbekwaamheid en kwaliteitszorg

VCA is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij kunnen aantonen dat zij
veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden op de werkvloer. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen. De norm wordt in Nederland beheerd door de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV).

San is VCA* gecertificeerd

• Bij bedrijven >35 medewerkers en/of hoofdaannemer

• Multi-disciplinair (Met inschakeling van onderaannemers.)

• Redelijk groot van omvang

• Bovenop elementen VCA* worden ook de veiligheidsstructuren en –systemen van het bedrijf beoordeeld.

TOP