Al 45 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Ervaren onderhoudsschilder gezocht in Amsterdam

Heeft u een ervaren onderhoudsschilder gezocht in Amsterdam? Dan bent u bij Schildersbedrijf Amsterdam Noord, oftewel SAN, aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in duurzaam onderhoud en renovatiewerk voor een groot aantal klanten. SAN richt zich op binnen- en buitenschilderwerk, en kan u helpen bij allerlei uiteenlopende projecten. Of u nu een grootschalig vastgoedbedrijf heeft wat onderhoud nodig heeft in schilderwerk, of u als particulier onze diensten nodig heeft, wij kunnen u altijd helpen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contactformulier op de website!

Ervaren onderhoudsschilder gezocht in Amsterdam – SAN is uw partner!

SAN is opgericht in 1969 en sinds die tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd schildersbedrijf in Amsterdam en omstreken. Wij hebben uitsluitend vakmensen in dienst, die diepgaande kennis hebben van verfsoorten, schildertechniek, weersinvloeden en efficiency. Ook is er bij Schildersbedrijf SAN veel aandacht voor duurzaamheid en het milieu. Dit komt niet alleen naar voren in onze technieken, maar we streven ook altijd naar een duurzame relatie met onze klanten. Lange dienstverbanden, klantrelaties en vertrouwensbanden creëren namelijk consistentie. Hierdoor is het mogelijk om meerderjarige onderhoudscontracten af te stemmen en op te bouwen. Dit is de kracht van SAN!

Neem contact met ons op

Schildersbedrijf Amsterdam Noord is de ideale partner voor uw project. Omdat wij meer dan 45 jaar ervaring hebben in deze branche, weten we precies wat er komt kijken bij de uitvoering van uw project en kunnen we hier op inspelen. Daarbij bieden wij u altijd een aantrekkelijk tarief ten opzichte van andere schilders uit de regio. Neem vandaag nog contact op als u opzoek bent naar een ervaren, betrouwbare en duurzame partner voor uw schilderwerkzaamheden!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP