Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Onderhoud schilderwerk buiten

Wilt u onderhoud schilderwerk buiten uit laten voeren door een betrouwbare en ervaren schilder? Wij, van Schildersbedrijf SAN, staan graag voor u klaar! Ons team heeft veel kennis over verschillende activiteiten rondom schilderwerk en totaalonderhoud. Zo kunnen wij u in iedere klus voorzien van specialistische hulp. Voor makkelijke en moeilijke klussen. Groot schilderwerk, gevelonderhoud en zelfs het bewerken van een hoog plafond.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op! Zij kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden en bieden transparantie in de tarieven die wij hiervoor rekenen.

Onderhoud schilderwerk buiten? Wij doen het!

Regelmatig de vastgoedportefeuille onderhouden draagt bij aan een duurzaam en waardevast bezit. In opdracht van verschillende woningbouwcoöperaties, zoals bijvoorbeeld de ‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven, stellen wij vaak een meer jaren onderhoudsplan (MJOP) op. Dit plan kunnen wij vervolgens zelfstandig uitwerken of uitbesteden aan een andere deskundige organisatie.

De markt vraagt om snelle flexibele en zakenkundige aanbieders. Daarom hebben wij het zo ingericht dat wij goed en snel kunnen schakelen met zowel onze eigen personeelsinzet als met externe partijen. Wij werken namelijk ook samen met vertrouwde partijen, die dezelfde normen en waarden hanteren als onze eigen organisatie. Op deze manier kunnen wij altijd probleemloos opdrachten afronden; ongeacht de aard en omvang van de klus.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen voor ons óf kunnen wij zelfs al iets voor u betekenen in uw vraagstuk voor onderhoud schilderwerk buiten? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden!

TOP