Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Planmatig onderhoud bij Schildersbedrijf SAN

Planmatig onderhoud van uw vastgoed draagt bij aan een waardevast en duurzaam bezit. Bij Schildersbedrijf SAN kunt u terecht voor een professioneel en betrouwbaar meerjaren onderhoudsplan (MJOP). Hiermee garanderen wij een vakkundig onderhoud van uw vastgoed. Onze belangrijkste pijlers zijn kwaliteit, klanttevredenheid, professionaliteit en continuïteit in ons vakwerk. Schildersbedrijf Amsterdam Noord is een modern familiebedrijf, opgericht in 1969. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de schildersbranche.

Planmatig onderhoud - Duurzaamheid staat centraal

We streven ernaar om efficiënt, kosteneffectief en tegelijkertijd op maatschappelijk verantwoorde wijze uw opdracht uit te voeren. Hierin is duurzaamheid een belangrijk begrip. Wanneer het gaat om het schilderwerk, hebben wij te allen tijde oog voor het milieu. SAN gebruikt de laatste en meest duurzame technieken binnen onze branche. Duurzaamheid is ook een belangrijk begrip wanneer het gaat om contact met de klant, en binnen het bedrijf. Wij waarderen lange dienstverbanden met ons personeel, en winnen het vertrouwen van onze klanten door onze consistentie. Onze MJOP is daar een belangrijk onderdeel van.

Onze partners en klanten

De huidige markt vraagt om een uitgebreide vakkennis, gecombineerd met aanpassingsvermogen en een flexibele inzet. Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner, zeer ervaren en flexibel. Wij pakken al uw projecten zonder problemen aan. Dit kunnen wij onder andere doen door een langdurig en vertrouwde samenwerking met grote verffabrikanten en groothandels. Dit is een belangrijke schakel en een stabiele factor in het proces.

Wilt u weten of SAN iets voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, dit is geheel vrijblijvend. Contact opnemen kan per e-mail, telefonisch of via het formulier op de website.

 

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP