Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilder onderhoudscontract

Bent u op zoek naar een schilder onderhoudscontract? Dan bent u bij Schildersbedrijf SAN helemaal aan het juiste adres! Het regelmatig onderhouden van de vastgoedportefeuille draagt bij aan een duurzaam en voornamelijk waardevast bezit. In opdracht van verschillende woningbouwcoöperaties, zoals bijvoorbeeld de ‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven, stellen wij daarom vaak een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op. Dit plan kunnen wij vervolgens zelfstandig uitwerken of uitbesteden aan een ander deskundig partnerbedrijf.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze (en bijbehorende tarieven)? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Schilder onderhoudscontract afsluiten? Neem contact op!

De meeste schilders werken al sinds jaar en dag bij SAN; zo is een dienstverband van 20 jaar of langer bijvoorbeeld geen uitzondering. Korte lijnen, samenwerken, loyaliteit en luisteren naar de klant én elkaar; dat zijn enkele aspecten die wij belangrijk vinden. Net als vakbekwaamheid, inzet en op de hoogte blijven van de laatste kennis binnen ons vakgebied.

Niet alleen bij bestaande bouw, maar ook bij nieuwbouwtrajecten heeft SAN na meer dan 50 jaar haar sporen verdient. Een groot aantal gerenommeerde aannemers maken daarbij gebruik van onze vakkennis. Op basis van onze ruime ervaring worden wij ook regelmatig betrokken bij utiliteitsbouw. Al bij vele scholen en ziekenhuizen heeft SAN het schilderwerk ter hand genomen. Dit soort projecten vraagt vaak om de speciale vak- en materiaalkennis die bij SAN voorhanden is.

Meer weten?

Heeft u nog vragen voor ons óf kunnen wij zelfs al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een schilder onderhoudscontract? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kijken op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP