Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Binnenschilder Amsterdam

Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) staat voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een binnenschilder Amsterdam. Wij voeren onze werkzaamheden met veel deskundigheid voor u uit. Onze speerpunten omvatten de woorden; kwaliteit, tevredenheid, professionaliteit en continuïteit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van iedere klus op hetzelfde niveau is. Daardoor profiteert u van een uitstekende dienstverlening!

Al 48 jaar de beste in schilderwerk

SAN is een alomvattend modern schildersbedrijf dat is opgericht in 1969. Inmiddels uitgegroeid tot een erkend bedrijf binnen de schildersbranche. Onze professionele schilders verzorgt uw project van A tot Z. Wij verzorgen de voorbereiding en de uitvoering van het schilderwerk. Ook ruimen we achteraf netjes de rommel op. De schilder gaat niet weg voordat uw klus volledig naar wens is.

Vernieuw uw interieur

U kunt ons inschakelen voor interieurwerk. Uw interieur is namelijk niet af zonder binnenschilderwerk. Heeft u last van scheurtjes, loslatende verf of verkleuring? Dan is het weer eens tijd voor een flinke opfrisbeurt. Binnenschilderwerk heeft diverse voordelen voor uw interieur. Een goede verflaag laat de ruimte, kozijnen of deuren weer stralen zoals nooit tevoren. De uitstraling van uw vertrek is weer als nieuw. Heerlijk toch? Tevens biedt een goede verflaag ook de nodige bescherming. Het voorkomt slijtage en beschermt tegen vocht en schimmel. Tot slot kan een opfrisbeurt van uw muren, kozijnen of deuren opgelopen beschadigen daadwerkelijk verbergen.

Duurzaamheid

We vinden het belangrijk om kostenefficiënt, flexibel en op maatschappelijke verantwoorde wijze uw project uit te voeren. We gebruiken duurzame technieken om ons werk uit te voeren. Daarnaast vinden we het uitermate belangrijk dat wij ons werk goed doen zodat u er jarenlang profijt van heeft!

TOP