Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Binnenschilder Haarlem

Bent u op zoek naar een professionele binnenschilder Haarlem? Wij, van Schildersbedrijf SAN, helpen u graag verder! In 1969 is Schildersbedrijf SAN opgericht. Inmiddels staat, met veel trots en bezieling voor het schildersvak, al de derde generatie aan het roer. Van oudsher is kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en klanttevredenheid vanzelfsprekend binnen het bedrijf. Wij kijken graag op maat met onze klanten mee naar de mogelijkheden en passen onze tarieven hier ook op aan.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op! Zij kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden en bieden transparantie in de tarieven die wij hiervoor rekenen.

Binnenschilder Haarlem | SAN is uw ervaren specialist!

Onze schilders gaan met veel precisie aan het werk. Zo kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening hoog houden. Van oudsher staat een hoge klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. En dat merkt u! We gaan pas weg als u helemaal tevreden bent met het afgeleverde werk. Of u nu een grote klus of detailwerk voor ons in petto heeft; Schildersbedrijf SAN komt graag bij u langs.

Het merendeel van de medewerkers werkt al sinds jaar en dag bij SAN; zo is een dienstverband van 20 jaar of langer bijvoorbeeld geen uitzondering. Korte lijnen, samenwerken, loyaliteit en luisteren naar de klant én elkaar; dat zijn enkele aspecten die wij belangrijk vinden. Net als vakbekwaamheid, inzet en op de hoogte blijven van de laatste kennis binnen ons vakgebied.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een ervaren binnenschilder Haarlem? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen voor meer informatie. Tot ziens bij Schildersbedrijf SAN!

TOP