Al 45 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Buitenschilderwerk Amsterdam

Zoekt u een schildersbedrijf voor uw buitenschilderwerk Amsterdam, dat professionaliteit en kwaliteit uitstraalt? Dan bent u Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) aan het juiste adres. Van oudsher staat professionaliteit en kwaliteit bij ons voorop, samen met continuïteit en klanttevredenheid. Ons doel is om uw opdrachten kosteneffectief en efficiënt uit te voeren, op een manier die maatschappelijk verantwoord is. Dit doen wij door moderne technieken met ambachtelijk vakmanschap te combineren.

Buitenschilderwerk Amsterdam - Duurzaamheid staat centraal

Bij de schilders van SAN staat een duurzame werkwijze centraal. We volgen de nieuwste, duurzame technieken binnen het schildersvak. Wij hebben tijdens onze projecten dan ook altijd oog voor het milieu. Maar ook in de relatie met klanten, partners en personeel is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Het is niet ongebruikelijk om met onze klant een MJOP (MeerJarig Onderhouds Plan) op te stellen. Tegelijkertijd zijn binnen het bedrijf langdurige dienstverbanden geen uitzondering. Schildersbedrijf Amsterdam Noord is voor uw bedrijf een stabiele samenwerkings partner, en wij leveren gegarandeerd consistente kwaliteit.

SAN Buitenschilderwerk Amsterdam - Onze partners

SAN is sinds de oprichting in 1969 uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de schilders branche. Wij zijn een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties. Hierbij kunt u denken aan: (semi)overheidsinstellingen, grote aannemers, woningbouw coöperaties, verschillende vastgoedbedrijven en de VvE (Verenigingen van Eigenaren). Deze markt vraagt om flexibele, snelle en zakenkundige aanbieders. SAN zorgt ervoor dat wij zeer snel kunnen schakelen, met de manier waarop wij het bedrijf hebben ingericht. Dit doen wij in de eerste plaats met onze flexibele personeelsinzet. Ook de vertrouwde partijen waarmee wij uitstekend volgens onze normen en onder onze regie, samenwerken spelen een grote rol. Daarnaast is onze hechte samenwerking met (industriële) verf fabrikanten en groothandels, die toonaangevend zijn in de huidige branche, een belangrijke schakel. Vanuit deze stabiele basis kunnen we zonder problemen opdrachten van verschillende aard en omvang aannemen.

TOP