Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Gevel schilderen kosten

Wilt u meer weten over de gevel schilderen kosten bij een betrouwbare en ervaren schilder? Wij, van Schildersbedrijf SAN, vertellen u graag meer! Onze schilders gaan met veel precisie aan het werk. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening hoog houden. Van oudsher staat een hoge klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel en dat merkt u meteen. Wij gaan pas weg als u helemaal tevreden bent met het afgeleverde werk. Of u nu een grote klus of detailwerk voor ons in petto heeft; Schildersbedrijf SAN komt graag bij u langs.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op! Zij kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden en bieden transparantie in de tarieven die wij hiervoor rekenen.

Gevel schilderen kosten berekenen? Neem contact op!

SAN is uitgegroeid tot een gHet onderhouden van de vastgoedportefeuille draagt bij aan een duurzaam en waardevast bezit. In opdracht van verschillende woningbouwcoöperaties, zoals bijvoorbeeld de ‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven, stellen wij vaak een meer jaren onderhoudsplan (MJOP) op. Dit plan kunnen wij vervolgens zelfstandig uitwerken of uitbesteden aan een andere deskundige organisatie.

Het merendeel van de medewerkers werkt al sinds jaar en dag bij SAN; zo is een dienstverband van 20 jaar of langer bijvoorbeeld geen uitzondering. Korte lijnen, samenwerken, loyaliteit en luisteren naar de klant én elkaar; dat zijn enkele aspecten die wij belangrijk vinden. Net als vakbekwaamheid, inzet en op de hoogte blijven van de laatste kennis binnen ons vakgebied.

TOP