Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilder Amsterdam

Zoekt u een professionele schilder Amsterdam, die ervaren is en vakwerk levert? Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) staat voor u klaar. Onze speerpunten zijn kwaliteit, professionaliteit, klanttevredenheid en continuïteit in het vakwerk. SAN is een modern familiebedrijf, opgericht in 1969 en sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de branche.

Schilder Amsterdam - Duurzaamheid staat centraal

SAN streeft ernaar om efficiënt, kosteneffectief en tegelijkertijd op maatschappelijk verantwoorde wijze uw opdracht uit te voeren. Hierbij is duurzaamheid een belangrijk begrip. Wanneer het gaat om het schilderwerk, hebben wij oog voor het milieu. SAN gebruikt de laatste en meest duurzame technieken binnen de schilders branche. Duurzaamheid is ook een belangrijke factor wanneer het gaat om contact met de klant, en ons personeel. Wij waarderen lange dienstverbanden binnen het bedrijf, en winnen het vertrouwen van onze klanten, waardoor wij meerjarige onderhoudsplannen (MJOP) kunnen opstellen.

Schilder Amsterdam - Onze partners en klanten

De huidige markt vraagt om een uitgebreide vakkennis, gecombineerd met een flexibele inzet en aanpassingsvermogen. Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner, zeer ervaren en flexibel. Wij pakken al uw projecten probleemloos aan. Dit kunnen wij onder andere doen door een vertrouwde en langdurige samenwerking met grote verffabrikanten en groothandels. Dit is een belangrijke schakel en een stabiele factor in het proces.

Wilt u weten of SAN iets voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, dit is geheel vrijblijvend. Contact opnemen kan telefonisch, per e-mail of via het formulier op de website.

TOP