Al 45 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilder gezocht Amsterdam

Voor schilder gezocht Amsterdam bent u bij Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) aan het juiste adres. Wij zijn al 50 jaar specialist op het gebied van schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud. SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties, ‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven. SAN heeft hart voor de klanten, maar ook voor de werknemers en leveranciers. Net als vroeger zijn vertrouwen, loyaliteit en plezier belangrijke kernwaarden binnen de bedrijfscultuur.

Twijfel niet langer en neem contact met ons op! Graag bespreken we met u de mogelijkheden.

Schilder gezocht Amsterdam – SAN is uw partner

Door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis is SAN in staat om uw binnen- en buitenschilderwerk volledig te verrichten. Onze dienstverlening is heel breed, zo helpen wij u graag met het herstellen van (oud) schilderwerk tot restauratiewerk bij monumenten. Ook komen we graag bij u langs om de binnen- of buitenzijde van uw pand te voorzien van een nieuwe verflaag. Ook is het mogelijk om bij ons een meerjarig onderhoudsplan af te nemen. Dit houdt in dat wij uw schilderwerk netjes bijhouden voor het aantal jaar dat u wenst.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de website. Contact opnemen is geheel vrijblijvend. Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn onze specialisten in staat met u mee te denken en u te adviseren over de mogelijkheden. Schildersbedrijf SAN heeft alles in huis om uit project tot een goed einde te brengen. Van ambachtelijke vakmensen, duurzame materialen tot aan een zeer consistente werkwijze. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Graag bespreken we met u de mogelijkheden.

TOP