Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilder Hoofddorp

Zoekt u naar een professionele en ervaren schilder Hoofddorp? Dan bent u bij Schildersbedrijf SAN helemaal aan het juiste adres! Ons team heeft veel kennis over verschillende activiteiten rondom schilderwerk en totaalonderhoud. Zo kunnen wij u in iedere klus voorzien van specialistische hulp. Voor makkelijke en moeilijke klussen. Groot schilderwerk, gevelonderhoud en zelfs het bewerken van een hoog plafond.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op! Zij kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden en bieden transparantie in de tarieven die wij hiervoor rekenen.

Schilder Hoofddorp | SAN is uw betrouwbare partner!

In 1969 is Schildersbedrijf Amsterdam Noord, ofwel SAN, opgericht. Inmiddels staat, met veel trots en bezieling voor het schildersvak, de derde generatie aan het roer. Van oudsher is kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en klanttevredenheid vanzelfsprekend; gewoon, niets bijzonders.

We hebben hart voor onze klanten, maar ook hart voor onze mensen en de leveranciers met wie we samenwerken. Vertrouwen, loyaliteit, inzet en plezier was vroeger belangrijk en is nog steeds een belangrijke waarde van onze bedrijfscultuur. Een platte organisatiestructuur met directe lijnen is voor ons de meest effectieve en efficiënte bedrijfsopzet. Luisteren naar onze klanten en het juiste product tegen de juiste prijs: dat is al inmiddels al meer dan 50 jaar SAN!

Kom in contact met ons!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een betrouwbare schilder Hoofddorp óf heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en dienstverlening? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op! Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen met een oplossing voor uw vraagstuk.

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP