Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilder in Amsterdam

Bent u op zoek naar een schilder in Amsterdam? Dan bent u bij Schilderbedrijf SAN aan het juiste adres! Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud. SAN is al 50 jaar specialist op het gebied van schilderwerken en inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Toch zijn de kernwaarden kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en klanttevredenheid bij ons als van oudsher nog steeds het belangrijkst.

Maak een afspraak bij ons op de website om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Schilder in Amsterdam via schildersbedrijf SAN

Schildersbedrijf SAN is o.a. gevestigd op de Keizersgracht in Amsterdam. Vanuit deze locatie voeren wij duurzaam onderhoud en renovatiewerk uit voor een groot aantal klanten. Toonaangevende woningbouwcorporaties, grootschalige vastgoedbedrijven en verenigingen van eigenaren. Maar ook gemeenten, stichtingen, bedrijven en particulieren.

Wij verzorgen uw binnen- en buitenschilderwerk van A tot Z. En bieden u graag een meerjarig onderhoudscontract aan. Zo weet u zeker dat het schilderwerk netjes wordt bijgehouden. En hoeft u zelf niet iedere keer een schildersbedrijf te regelen. Dat scheelt u uiteindelijk niet een hoop tijd, maar ook geld. Ieder schildersbedrijf hanteert een ander tarief. Met een onderhoudscontract van SAN bent u voordeliger uit.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een online offerte aan. SAN heeft alles in huis om uw schilderwerk op een professionele wijze uit te voeren. Naast efficient werken staat ook duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Daarom waarderen wij lange dienstverbanden binnen ons bedrijf, en zijn wij in staat om meerjarige onderhoudsplannen op te stellen. Wilt u weten of SAN iets voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Contact opnemen is geheel vrijblijvend, en kan de telefoon, mail of via het formulier op de website.

TOP