Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilderbedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren schilderbedrijf Amsterdam, dat vakwerk levert? Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) staat graag voor u klaar. Onze belangrijkste pijlers zijn kwaliteit, klant tevredenheid, professionaliteit en continuïteit in het vakwerk van onze schilders. Schildersbedrijf Amsterdam Noord is een modern familie bedrijf, opgericht in 1969. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de schildersbranche.

Schilderbedrijf Amsterdam - Duurzaamheid staat centraal

We streven ernaar om efficiënt, kosteneffectief en tegelijkertijd op maatschappelijk verantwoorde wijze uw schilderwerk uit te voeren. Hierin is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Wanneer het gaat om het schilderwerk, hebben wij te allen tijde oog voor het milieu. SAN gebruikt de laatste en meest duurzame technieken binnen de branche. Duurzaamheid is ook een essentieel begrip wanneer het gaat om contact met de klant, en binnen het bedrijf. Wij waarderen lange dienst verbanden met ons personeel, en winnen het vertrouwen van onze klanten door onze consistentie. Hierdoor is het voor ons vrijwel altijd mogelijk om een meerjarige onderhoudsplan (MJOP) op te stellen.

Onze partners en klanten

De huidige markt vraagt om een uitgebreide vakkennis, gecombineerd met aanpassings vermogen en een flexibele inzet. Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner, zeer ervaren en flexibel. Wij pakken al uw projecten zonder problemen aan. Dit kunnen wij onder andere realiseren door een langdurig en vertrouwde samenwerking met grote verf fabrikanten en groothandels. Dit is een belangrijke schakel en een stabiele factor in het proces.

Bent u benieuwd of SAN iets voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, dit is geheel vrijblijvend! U kunt ons bereiken per e-mail, telefonisch of via het formulier op de website.

TOP