Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilders Amsterdam

Zoekt u de meest professionele schilders Amsterdam en omgeving? Dan bent u Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) aan het juiste adres. Klanttevredenheid en kwalitatief vakwerk staan in ons werk voorop. Wij pakken al uw projecten probleemloos aan, door een combinatie van moderne technieken en ambachtelijk vakmanschap. Hierbij zorgen wij ervoor dat onze diensten te allen tijde ecologisch en maatschappelijk verantwoord zijn.

SAN schilders Amsterdam - Duurzaamheid staat centraal

Bij het nemen van deze ecologische en maatschappelijke verantwoordelijkheid, staat duurzaamheid centraal. We volgen de nieuwste, duurzame technieken binnen het schildersvak. Wij hebben tijdens onze projecten dan ook altijd oog voor het milieu. Maar ook in de relatie met klanten, personeel en partners, is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Door deze waarden een hoge prioriteit te geven, kunnen wij onze klanten zeer ervaren schilders bieden, en onze kwaliteit consistent hoog houden.

Schildersbedrijf Amsterdam Noord - Onze partners

Schildersbedrijf Amsterdam Noord is sinds de oprichting in 1969 uitgegroeid tot een gerespecteerd bedrijf in de schildersbranche. Wij zijn een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, waaronder de VvE en verschillende vastgoedbedrijven. Daarnaast is onze hechte samenwerking met grote groothandelaren en industriële verffabrikanten een belangrijk onderdeel van de stabiele basis binnen het bedrijf. Hier vanuit kunnen onze schilders zonder problemen alle soorten en maten opdrachten aannemen.

Bent u benieuwd of SAN de juiste schilder is voor uw bedrijf of project? Of bent u benieuwd naar vacatures bij SAN? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan via e-mail en telefoon, of via het contact formulier op de website.

TOP