Al 45 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf Amsterdam zuidoost

Als u op zoek bent naar een schildersbedrijf Amsterdam zuidoost dan is Schildersbedrijf SAN uw perfecte partner. Wij zijn gevestigd in Diemen en gespecialiseerd in alle soorten schilderwerk. Inmiddels zijn we niet alleen werkzaam in de regio Noord Holland, maar hebben wij een landelijke dekking. Hierdoor kunnen we u overal in Nederland professioneel van dienst zijn. U kunt zich op de hoogte stellen van onze bedrijfsactiviteiten en onze wapenfeiten en via deze site kunt u een bezoek brengen aan onze recent gerealiseerde schilderprojecten zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Schilderwerken - Schildersbedrijf Amsterdam zuidoost

Schildersbedrijf SAN is gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit schilderwerk bij zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Wij begeleiden het gehele schildertraject met de grootste mogelijke zorg en zeer scherpe tarieven. Doordat wij uitsluitend professionele schilders in dienst hebben, zijn we in staat om uw schilderwerk snel en vakkundig aan te pakken. Hierdoor helpen wij u met geld en tijd te besparen. Een mooie win win situatie dus!

SAN is opgericht in 1969, en sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de schildersbranche. Wanneer u ervoor kiest uw klus door ons te laten uitvoeren, bent u gegarandeerd van een consistente kwaliteit. Zowel in het schilderwerk als in de service naar de klanten toe staat duurzaamheid voorop.

Wilt u meer weten?

Wij staan bekend om onze langdurige klanttevredenheid, en goede relatie met het personeel en onze partners. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar

Wilt u meer weten over onze diensten? U kunt vrijblijvend contact opnemen via de gegevens op de website, of direct een offerte aanvragen voor uw klus. We zijn u graag van dienst.

TOP