Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf Amsterdam

Zoekt u een schildersbedrijf Amsterdam dat kwaliteit en professionaliteit uitstraalt? Bij Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) bent u aan het juiste adres. Van oudsher staat bij ons kwaliteit en professionaliteit voorop, samen met continuïteit en klanttevredenheid. Wij zijn een betrouwbaar, modern familiebedrijf. Ons doel is op maatschappelijk verantwoorde wijze, efficiënt en kosteneffectief opdrachten uit te voeren.

Schildersbedrijf Amsterdam - Duurzaamheid staat centraal

Bij SAN staat een duurzame werkwijze centraal. Wij volgen altijd de nieuwste technieken binnen het schildersvak, en hebben tijdens onze projecten oog voor het milieu. Maar ook in de relatie met onze klanten en personeel is duurzaamheid een belangrijk begrip. Het is niet ongebruikelijk om met onze klanten MJOP’s (Meer Jaren Onderhouds Plannen) op te stellen. Binnen het bedrijf zijn tegelijkertijd dienstverbanden van 20 jaar eerder de standaard dan een uitzondering. SAN is voor uw bedrijf een stabiele samenwerkingspartner, en levert gegarandeerd consistent kwaliteit.

Schildersbedrijf Amsterdam - Onze partners

SAN is sinds de oprichting in 1969 uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de schilders branche. Wij zijn een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties. Hierbij kunt u denken aan: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouw coöperaties, Verenigingen van Eigenaren en verschillende vastgoedbedrijven. De markt vraagt om snelle flexibele en zakenkundige aanbieders. SAN is op zo’n manier ingericht, dat wij goed en snel kunnen schakelen. Dit doen wij in de eerste plaats met een flexibele personeelsinzet. Een grote rol spelen ook de vertrouwde partijen waarmee wij uitstekend volgens onze normen en onder onze regie, samenwerken. Daarnaast is onze hechte samenwerking met toonaangevende (industriële) verf fabrikanten en groothandels een belangrijke schakel. Vanuit deze basis kunnen we probleemloos opdrachten van verschillende aard en omvang aannemen.

Bent u benieuwd of SAN de juiste partner is voor uw bedrijf? Of wilt u werken bij SAN? Neem vrijblijvend contact met ons op! Dit kan via het contactformulier op de website, of via onze contactgegevens.

TOP