Al 45 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf Diemen

Zoekt u een schildersbedrijf Diemen dat professionaliteit en kwaliteit uitstraalt? Dan bent u Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) aan het juiste adres. Van oudsher staat kwaliteit en professionaliteit bij ons voorop, samen met klanttevredenheid en continuïteit. Wij zijn een modern en betrouwbaar familiebedrijf. Het doel is op een maatschappelijk verantwoorde wijze, kosteneffectief en efficiënt opdrachten uit te voeren.

Schildersbedrijf Diemen - Duurzaamheid staat centraal

Bij Schildersbedrijf Amsterdam Noord staat een duurzame werkwijze centraal. Wij volgen de nieuwste technieken binnen het schildersvak. Daarnaast hebben wij tijdens onze projecten altijd oog voor het milieu. Maar ook in de relatie met ons personeel en de klanten is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Het is niet ongebruikelijk om met onze klant een MJOP (Meer Jaren Onderhouds Plan) op te stellen. Tegelijkertijd zijn binnen het bedrijf dienstverbanden van 20 jaar geen uitzondering. SAN is voor uw bedrijf een stabiele samenwerkingspartner, en levert gegarandeerd consistent kwaliteit.

Schildersbedrijf Diemen - Onze partners

SAN is sinds de oprichting in 1969 uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de schilders branche. Wij zijn een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties. Hierbij kunt u denken aan: (semi)overheidsinstellingen, grote aannemers, woningbouw coöperaties, verschillende vastgoedbedrijven en de VvE (Verenigingen van Eigenaren). Deze markt vraagt om flexibele, snelle en zakenkundige aanbieders. SAN zorgt er met de inrichting van het bedrijf voor, dat wij zeer snel kunnen schakelen. Dit doen wij in de eerste plaats met onze flexibele personeelsinzet. Ook de vertrouwde partijen waarmee wij uitstekend volgens onze normen en onder onze regie, samenwerken spelen een grote rol. Daarnaast is onze hechte samenwerking met (industriële) verf fabrikanten en groothandels, die toonaangevend zijn in de huidige branche, een belangrijke schakel. Vanuit deze stabiele basis kunnen we zonder problemen opdrachten van verschillende aard en omvang aannemen.

Bent u benieuwd of Schildersbedrijf Amsterdam Noord de juiste partner is voor uw bedrijf? Of wilt u werken als ambachtelijk schilder bij SAN? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan via onze contactgegevens, of via het contactformulier op de website.

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP