Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf Haarlem

Op zoek naar een betrouwbaar en ervaren schildersbedrijf Haarlem en omstreken? Schildersbedrijf SAN staat graag voor u klaar! Wij gaan altijd met veel precisie aan het werk. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening consistent hoog houden. Van oudsher staat een hoge klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel en dat merkt u meteen. Wij gaan pas weg als u helemaal tevreden bent met het afgeleverde werk.

Kunnen wij iets voor uw schilderwerk in Haarlem en omstreken betekenen? Neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Schildersbedrijf Haarlem en omstreken? Kom in contact!

De markt vraagt om snelle flexibele en zakenkundige aanbieders. Daarom hebben wij het zo ingericht dat wij goed en snel kunnen schakelen met zowel onze eigen personeelsinzet als met externe partijen; niet alleen zakelijk, maar ook voor particulieren. Wij werken samen met vertrouwde partijen, die dezelfde normen en waarden hanteren als onze eigen organisatie. Op deze manier kunnen wij altijd probleemloos opdrachten afronden; ongeacht de aard en omvang van de klus.

Het merendeel van de medewerkers werkt al sinds jaar en dag bij SAN; zo is een dienstverband van 20 jaar of langer bijvoorbeeld geen uitzondering. Korte lijnen, samenwerken, loyaliteit en luisteren naar de klant én elkaar; dat zijn enkele aspecten die wij belangrijk vinden. Net als vakbekwaamheid, inzet en op de hoogte blijven van de laatste kennis binnen ons vakgebied.

Benieuwd geworden?

Heeft u nog vragen voor ons óf kunnen wij zelfs al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een schildersbedrijf Haarlem en omgeving? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden. Tot ziens bij Schildersbedrijf SAN!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP