Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf in Amsterdam

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf in Amsterdam? Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) voorziet u in al uw schilderwerk. Groot of klein, binnen of buiten. Al sinds 1969 houden wij ons bezig met allerlei schilderwerken. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor grote zakelijke klanten zoals woningbouwcorporaties, Verenigingen van Eigenaren en vastgoedbedrijven.

Uw project wordt planmatig opgepakt met de beste vakmensen. Daarbij bieden wij u ook meerjarige onderhoudscontracten aan om het schilderwerk door de jaren netjes bij te houden. Zoek niet verder voor een gerenommeerd schildersbedrijf in Amsterdam. ​​​​​​​​​​​​​​Vraag vandaag nog een offerte aan op maat via onze website.

Binnen- of buitenschilderwerk

Schildersbedrijf SAN voorziet u in al uw schilderswensen. Wij verzorgen de binnen en buitenzijde van uw muren, raamkozijnen, deuren, deurposten en overige framewerk. Periodiek schilderwerk is wenselijk wanneer u te maken krijgt met o.a. verkleuring, slijtage of scheurtjes of loslatende verf. Daarnaast kan een goede opknapbeurt eventuele vochtplekken, schimmel of slijtage voorkomen. Laat de binnenzijde of het aanzien van uw (bedrijfs-)pand weer stralen met een goede verflaag.

Schildersbedrijf SAN kan u een aantrekkelijke prijs voorleggen. Wilt u tevens direct een onderhoudscontract afnemen waarbij onze schilders regelmatig bij u langskomen? Schakel ons dan in. Wij leveren een uitstekende service en werken uitsluitend met duurzame materialen.

Duurzaam aan het werk

Duurzaamheid is een kernbegrip van de dienstverlening van Schildersbedrijf Amsterdam Noord. Dat komt niet alleen terug in de samenwerking met onze zakelijke partners, maar ook in de eigen bedrijfsvoering. We werken samen met toonaangevende bedrijven zoals VVE en diverse bekende vastgoedbedrijven. De kwaliteit van onze dienstverlening houden we graag zo consistent mogelijk. Zo profiteert u altijd van de beste kwaliteit.

TOP