Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf nieuw Amsterdam

Zoekt u naar een professioneel en ervaren schildersbedrijf nieuw Amsterdam? Dan bent u bij Schildersbedrijf SAN zeker aan het juiste adres! In 1969 is Schildersbedrijf SAN opgericht. Inmiddels staat, met veel trots en bezieling voor het schildersvak, al de derde generatie aan het roer. Van oudsher is kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en klanttevredenheid vanzelfsprekend binnen het bedrijf. Wij kijken graag op maat met onze klanten mee naar de mogelijkheden en passen onze tarieven hier ook op aan.

Meer weten over ons schildersbedrijf in nieuw Amsterdam? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen via het formulier op onze website.

Schildersbedrijf nieuw Amsterdam gezocht? Wij zijn uw specialist!

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de markt en zijn daarnaast ook een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties, ‘Verenigingen van Eigenaren’ en verschillende vastgoedbedrijven.

Het merendeel van de medewerkers werkt al sinds jaar en dag bij SAN; zo is een dienstverband van 20 jaar of langer bijvoorbeeld geen uitzondering. Korte lijnen, samenwerken, loyaliteit en luisteren naar de klant én elkaar; dat zijn enkele aspecten die wij belangrijk vinden. Net als vakbekwaamheid, inzet en op de hoogte blijven van de laatste kennis binnen ons vakgebied.

Kom in contact!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een betrouwbaar schildersbedrijf nieuw Amsterdam? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zorgen ervoor dat wij uw klus netjes afronden. Tot ziens bij Schildersbedrijf SAN!

TOP