Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf

Op zoek naar een schildersbedrijf voor al uw binnen- en buiten schilderwerk? Zoek niet verder! San Schilders Amsterdam is binnen no time bij u op locatie. Goed om te weten is dat onze organisatie al 48 jaar vele projecten in Amsterdam en omgeving mag uitvoeren. Bent u benieuwd in hoeverre wij u kunnen helpen? Neem contact op voor meer informatie over onze werkzaamheden.

Totaalonderhoud

Voor een mooie uitstraling van uw woning of winkelpand moet er constant onderhoud worden gepleegd. Vele mensen vergeten vaak dat structureel onderhoud goed is! San Schilders kan als schilderbedrijf het totale onderhoud aan uw winkelpand of woning uitvoeren. Vele gingen u al voor. Onze specialiteit ligt hem in de vakkundigheid van onze mensen. Veel verschillende specialisaties in één team. Daarnaast werken wij ook flexibel. Meer weten? Neem contact op.

Het bedrijf van SAN schildersbedrijf
Het team van san

Diensten van San Schilders Amsterdam

Als schildersbedrijf kunnen wij u voorzien in vele diensten. Goed om te weten is dat wij bijvoorbeeld aan de slag zijn geweest met de infrastructuur rondom Amsterdam. Denk hierbij aan onderhoud rondom metrostations, parkeergarages en zelfs vliegveld Schiphol. Wij hebben in vrijwel alle gevallen de benodigde apparatuur om de klus te volbrengen. Wij vertellen u graag persoonlijk wat onze mogelijkheden zijn.

Contact

Voor meer informatie over San Schilders Amsterdam kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar
(0)20 – 693 16 95 of te mailen naar info@san.nl. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen, klik hier. Wij hopen snel met u in contact te komen!

 

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP