Al 45 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilderbedrijven Amsterdam

Zoekt u professionele schildersbedrijven Amsterdam, die ervaren zijn en vakwerk leveren? Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) staat voor u klaar! Onze speerpunten zijn kwaliteit, professionaliteit, klant tevredenheid en continuïteit in het vakwerk. SAN is een modern familiebedrijf, opgericht in 1969 en sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de branche.

Schilderbedrijven Amsterdam - Onze partners en klanten

De huidige markt vraagt om een uitgebreide vakkennis, gecombineerd met een flexibele inzet en aanpassingsvermogen. Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner, zeer ervaren en flexibel. Wij pakken al uw projecten probleemloos aan. Dit kunnen wij onder andere doen door een vertrouwde en langdurige samenwerking met grote verffabrikanten en groothandels. Dit is een belangrijke schakel en een stabiele factor in het proces.

Schilder Amsterdam - Duurzaamheid staat centraal

SAN streeft ernaar om efficiënt, kosteneffectief en tegelijkertijd op maatschappelijk verantwoorde wijze uw opdracht uit te voeren. Hierbij is duurzaamheid een belangrijk begrip. Wanneer het gaat om het schilderwerk, hebben wij oog voor het milieu. SAN gebruikt de laatste en meest duurzame technieken binnen de schildersbranche. Duurzaamheid is ook een belangrijke factor wanneer het gaat om contact met de klant, en ons personeel. Wij waarderen lange dienstverbanden binnen het bedrijf, en winnen het vertrouwen van onze klanten, waardoor wij meerjarige onderhoudsplannen (MJOP) kunnen opstellen.

Bent u benieuwd of SAN iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dit is geheel vrijblijvend. Contact opnemen kan telefonisch, per e-mail of via het formulier op de website.

TOP