Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijven Zaandam

Wilt u een schilder inhuren en bent u daarom op zoek naar de verschillende schildersbedrijven Zaandam? Wij, van Schildersbedrijf SAN, staan graag voor u klaar! Ons team heeft veel kennis over verschillende activiteiten rondom schilderwerk en het bijbehorende totaalonderhoud. Zo kunnen wij u in iedere klus voorzien van specialistische hulp. Voor makkelijke en moeilijke klussen. Groot schilderwerk, gevelonderhoud en zelfs het bewerken van een hoog plafond.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of onze dienstverlening? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij zullen u spoedig verder helpen met uw vraagstuk.

Schildersbedrijven Zaandam? SAN is uw specialist!

In 1969 is Schildersbedrijf Amsterdam Noord, ofwel SAN, opgericht. Inmiddels staat, met veel trots en bezieling voor het schildersvak, de derde generatie aan het roer. Van oudsher is kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en klanttevredenheid vanzelfsprekend; gewoon, niets bijzonders.

Het merendeel van de medewerkers werkt al sinds jaar en dag bij SAN; zo is een dienstverband van 20 jaar of langer bijvoorbeeld geen uitzondering. Korte lijnen, samenwerken, loyaliteit en luisteren naar de klant én elkaar; dat zijn enkele aspecten die wij belangrijk vinden. Net als vakbekwaamheid, inzet en op de hoogte blijven van de laatste kennis binnen ons vakgebied. Op deze manier zijn wij flexibel in de wensen en eisen van onze klanten én zorgen wij er zo ook voor dat de onderlinge communicatie goed verloopt.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar de beste schildersbedrijven Zaandam en omstreken? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Graag tot ziens bij Schildersbedrijf SAN!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP