Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilderwerk Amstelveen

Als u op zoek bent naar schilderwerk Amstelveen en omstreken, dan bent u bij Schildersbedrijf SAN zeker aan het juiste adres! Wij hebben hart voor onze klanten, maar ook hart voor onze mensen en de leveranciers met wie we samenwerken. Vertrouwen, loyaliteit, inzet en plezier was vroeger belangrijk en is nog steeds een belangrijke waarde van onze bedrijfscultuur. Een platte organisatiestructuur met directe lijnen is voor ons de meest effectieve en efficiënte bedrijfsopzet. Luisteren naar onze klanten en het juiste product tegen de juiste prijs bieden: dat is inmiddels al meer dan 50 jaar lang onze missie!

Wilt u meer informatie over onze werkwijze (en bijbehorende tarieven)? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Schilderwerk Amstelveen? Wij staan voor u klaar!

Voor verbouw en renovatie van (monumentale) gebouwen kunt u ons zeker inschakelen. Wij hebben er ruime ervaring mee om panden kosteneffectief in een goede staat te brengen óf om deze aan te passen aan de huidige standaard. Kleine verbouw- en renovatietrajecten doen wij volledig in eigen beheer. Bij grotere projecten zijn wij vaak een gewaardeerde onderaannemer.

Niet alleen bij bestaande bouw, maar ook bij nieuwbouwtrajecten heeft SAN na meer dan 50 jaar haar sporen verdient. Een groot aantal gerenommeerde aannemers maken daarbij gebruik van onze vakkennis. Op basis van onze ruime ervaring worden wij ook regelmatig betrokken bij utiliteitsbouw. Al bij vele scholen en ziekenhuizen heeft SAN het schilderwerk ter hand genomen. Dit soort projecten vraagt vaak om de speciale vak- en materiaalkennis die bij SAN voorhanden is.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar schilderwerk Amstelveen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen. Tot ziens bij Schildersbedrijf SAN!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP