Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilderwerk Amstelveen

Als u op zoek bent naar schilderwerk Amstelveen en omstreken, dan bent u bij Schildersbedrijf SAN zeker aan het juiste adres! Wij hebben hart voor onze klanten, maar ook hart voor onze mensen en de leveranciers met wie we samenwerken. Vertrouwen, loyaliteit, inzet en plezier was vroeger belangrijk en is nog steeds een belangrijke waarde van onze bedrijfscultuur. Een platte organisatiestructuur met directe lijnen is voor ons de meest effectieve en efficiënte bedrijfsopzet. Luisteren naar onze klanten en het juiste product tegen de juiste prijs bieden: dat is inmiddels al meer dan 50 jaar lang onze missie!

Wilt u meer informatie over onze werkwijze (en bijbehorende tarieven)? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Schilderwerk Amsterdam

Bent u op zoek naar een professionele schilder voor uw schilderwerk Amsterdam? Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) staat voor u klaar. SAN is een ervaren schildersbedrijf, en wij leveren uitsluitend vakwerk op maat. De tevredenheid van de klant staat altijd centraal. We gaan met u in gesprek om zorgvuldig te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarnaast is ons werk altijd duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Uw schilderwerk door Schildersbedrijf SAN

SAN is opgericht in 1969, en sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de schildersbranche. Wanneer u ervoor kiest uw klus door ons te laten uitvoeren, bent u gegarandeerd van een consistente kwaliteit. Zowel in het schilderwerk als in de service naar de klanten toe staat duurzaamheid voorop.

Schilderwerk Amsterdam - Duurzaamheid

Wij streven er continu naar om ons werk maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk te houden. Tegelijkertijd willen we voor de klant de klus efficiënt en kosteneffectief uitvoeren. Hiervoor gebruiken wij de meest recente, duurzame technieken op schildergebied. Dit combineren we met onze jarenlange ervaring en vakkennis, wat terugkomt in ons ambachtelijk schilderwerk. Ook wanneer het gaat om de relatie met onze medewerkers, zakelijke partners en klanten is duurzaamheid belangrijk. Wij staan bekend om onze langdurige klanttevredenheid, en goede relatie met het personeel en onze partners.
Wilt u meer weten over onze diensten? U kunt vrijblijvend contact opnemen via de gegevens op de website, of direct een offerte aanvragen voor uw klus. We zijn u graag van dienst.

 

TOP