Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilderwerk Hoofddorp

Zoekt u naar een betrouwbare en ervaren schilder voor schilderwerk Hoofddorp? Wij, van Schildersbedrijf SAN, kunnen u verder helpen! In 1969 is Schildersbedrijf SAN opgericht. Inmiddels staat, met veel trots en bezieling voor het schildersvak, al de derde generatie aan het roer. Van oudsher is kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en klanttevredenheid vanzelfsprekend binnen het bedrijf. Wij kijken graag op maat met onze klanten mee naar de mogelijkheden en passen onze tarieven hier ook op aan.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen; zij vertellen u namelijk graag meer.

Schilderwerk Hoofddorp? Wij zijn uw specialist!

Niet alleen bij bestaande bouw, maar ook bij nieuwbouwtrajecten heeft SAN na meer dan 50 jaar haar sporen verdient. Een groot aantal gerenommeerde aannemers maken daarbij gebruik van onze vakkennis. Op basis van onze ruime ervaring worden wij ook regelmatig betrokken bij utiliteitsbouw. Al bij vele scholen en ziekenhuizen heeft SAN het schilderwerk ter hand genomen. Dit soort projecten vraagt vaak om de speciale vak- en materiaalkennis die bij SAN voorhanden is.

Wij hebben hart voor onze klanten, maar ook hart voor onze schilders en de leveranciers met wie wij samenwerken. Vertrouwen, loyaliteit, inzet en plezier was vroeger belangrijk en is nog steeds een belangrijke waarde binnen onze bedrijfscultuur. Een platte organisatiestructuur met directe lijnen is voor ons de meest effectieve en efficiënte bedrijfsopzet.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar kwalitatief schilderwerk Hoofddorp óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen; via het formulier op onze website óf door te bellen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP