Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilderwerk in Amsterdam

Heeft u schilderwerk in Amsterdam en zoekt u een schildersbedrijf om dit voor u te doen? Dan bent u bij Schildersbedrijf SAN aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud. Inmiddels staat de derde generatie al aan het roer, maar zijn zoals van oudsher kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en klanttevredenheid bij ons nog steeds vanzelfsprekend. Onze dienstverlening is heel breed, zo helpen wij u graag met het herstellen van (oud) schilderwerk tot restauratiewerk bij monumenten. Ook komen we graag bij u langs om de binnen- of buitenzijde van uw pand te voorzien van een nieuwe verflaag.

Wij bieden topkwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief! Maak nu een afspraak via de website of bel direct.

Voor schilderwerk in Amsterdam kunt u terecht bij SAN

Schildersbedrijf SAN is o.a. gevestigd op de Keizersgracht in Amsterdam. Vanuit deze locatie voeren wij duurzaam onderhoud en renovatiewerk uit voor een groot aantal klanten. Toonaangevende woningbouwcorporaties, grootschalige vastgoedbedrijven en verenigingen van eigenaren. Maar ook gemeenten, stichtingen, bedrijven en particulieren.

Wij verzorgen uw binnen- en buitenschilderwerk van A tot Z. En bieden u graag een meerjarig onderhoudscontract aan. Zo weet u zeker dat het schilderwerk netjes wordt bijgehouden. En hoeft u zelf niet iedere keer een schildersbedrijf te regelen. Dat scheelt u uiteindelijk niet een hoop tijd, maar ook geld. Ieder schildersbedrijf hanteert een ander tarief. Met een onderhoudscontract van SAN bent u voordeliger uit.

Neem contact met ons op

Zoek niet verder wanneer u op zoek bent naar een schildersbedrijf voor uw schilderwerk in Amsterdam. Schilderbedrijf SAN heeft alles in huis om uit project tot een goed einde te brengen. Van ambachtelijke vakmensen, duurzame materialen tot aan een zeer consistente werkwijze. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op en wij helpen u graag verder!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP