Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilderwerken Amsterdam

Bij Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) bent u aan het juiste adres voor al uw schilderwerken Amsterdam en omgeving. Bij SAN bent u gegarandeerd van schilderwerk dat professionaliteit en kwaliteit uitstraalt. Bij ons staan de tevredenheid van de klant en continuïteit van de kwaliteit van het werk voorop. Als betrouwbaar en modern familiebedrijf, is het ons doel om op maatschappelijk verantwoorde wijze al uw opdrachten uit te voeren. Tegelijkertijd doen wij dit zo efficiënt en kosteneffectief als mogelijk.

Schilderwerken Amsterdam - Duurzaamheid staat centraal

In ons werk staat een duurzame werkwijze centraal. We volgen altijd de nieuwste technieken binnen het schildersvak, en hebben tijdens onze projecten oog voor het milieu. Ook als het gaat om de relatie met onze klanten en ons personeel, is duurzaamheid een belangrijk begrip. Het is bij ons gebruikelijk om met onze klanten MJOP’s (Meer Jaren Onderhoudsplan) op te stellen. Binnen het bedrijf zijn tegelijkertijd dienstverbanden van 20 jaar eerder regel dan uitzondering. SAN is voor u dan ook een zeer stabiele samenwerkingspartner, en levert u gegarandeerd consistente kwaliteit.

Schildersbedrijf SAN - Onze partners

SAN is sinds onze oprichting in 1969 ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf in de schilders branche. Wij zijn een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals grote aannemersbedrijven, (semi)overheids instellingen, woningbouwcoöperaties, VvE en verschillende grotere vastgoedbedrijven. De markt vraagt om snelle flexibele en zakenkundige aanbieders. SAN is op zo’n manier ingericht, dat wij goed en snel kunnen schakelen. Hiermee kunnen we probleemloos opdrachten van verschillende aard en omvang aannemen.

Bent u benieuwd of SAN de juiste partner is voor uw bedrijf? Of wilt u werken in het team van SAN? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan via het formulier op de website, of direct via onze contactgegevens.

 

TOP