Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Winterschilder Amsterdam

Schildersbedrijf Amsterdam Noord is gerenommeerd schildersbedrijf uit Amsterdam. Wij zijn de ideale partij voor wanneer u op zoek bent naar een winterschilder Amsterdam. Onze kracht ligt in ons vakmanschap. We hebben ambachtelijke vakmensen in dienst die raad weten met o.a. herstelwerkzaamheden, restauratiewerkzaamheden (van monumenten) en nieuwe verflagen. Daarnaast weten zij alles van de beschikbare typen verf. En kunnen zij met een goede verflaag toekomstige slijtage voorkomen. Ideaal!

Winterschilder SAN biedt u topkwaliteit, consistentie en een aantrekkelijk tarief. Ook op projectmatige basis of op basis van een onderhoudsplan. Bent u nieuwsgierig geworden naar de inzet van SAN als uw schildersbedrijf?

Neem via de website direct contact op. 

Gewaardeerd onderaannemer in Amsterdam

Schildersbedrijf SAN biedt u naast kleinschalige klussen ook projectmatige klussen aan. De korte lijnen in onze organisatie bevorderen de onderlinge communicatie. Daarnaast zijn wij in Amsterdam een gewaardeerd onderaannemer. Wij werken dan ook veel samen met partnerbedrijven. Zo bedienen wij beide kanten van de markt. En daar trekt u profijt uit! Van het werken voor vastgoedbedrijven, gemeenten, bedrijven, woningbouwverenigingen en vereniging van eigenaren tot aan het werken voor particulieren. Onze brede expertise komt u altijd ten goede.

Last van slijtage? Schakel ons in!

Gedurende het jaar kan er schade optreden aan de buitenzijde (of binnenzijde) van uw pand. Dat kan ontstaan zijn door bijvoorbeeld wisselende weersomstandigheden. Voor het voorjaar uw buitenzijde herstellen? Onze schilders zijn zeer vakkundig opgeleid. En voeren uw klus van A tot Z uit. Vochtplekken, verkleuring, loslatende verf en slijtage zijn te herstellen of te voorkomen met een goede opknapbeurt. We helpen u graag verder.

Winterschilder Amsterdam

Schildersbedrijf SAN heeft als winterschilder Amsterdam alles in huis om uw project in goede banen te leiden. Onze specialistische personeel staat voor u klaar bij vragen. U kunt via onze website heel gemakkelijk contact opnemen. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk. Indien mogelijk komen we graag bij u langs voor een offerte op maat. Schildersbedrijf SAN: al meer dan 48 jaar de beste in schilder, - gevel- en totaalonderhoud!

TOP