Duurzaam onderhoud

SAN heeft van het ambacht schilderen een vak gemaakt. Een betrouwbaar, modern familiebedrijf dat op maatschappelijk verantwoorde wijze, volgens de laatste stand van de techniek, efficiënt en kosteneffectief opdrachten uitvoert.

Duurzaamheid is daarbij een belangrijk begrip. Duurzaam omgaan met onze relaties, met ons personeel en niet in de laatste plaats met het milieu. De materialen die gebruikt worden voldoen aan de hoogste milieu eisen. Er wordt gewerkt volgens de actuele wet- en regelgeving en vanzelfsprekend heeft SAN alle relevante certificeringen.

Navigeer naar één van onze diensten:

Over SAN

We hebben hart voor onze klanten, maar ook hart voor onze mensen en de leveranciers met wie we samenwerken. Vertrouwen, loyaliteit, inzet en plezier was vroeger belangrijk en is nog steeds een belangrijke waarde van onze bedrijfscultuur. Een platte organisatiestructuur met directe lijnen is voor ons de meest effectieve en efficiënte bedrijfsopzet. Luisteren naar onze klanten en het juiste product tegen de juiste prijs: dat is al meer dan 50 jaar SAN!
Service & Mutatie
VVE en woningcorporaties
Service & Mutatie

Voor verschillende woningbouwcoöperaties, ‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven verzorgt SAN het service en mutatie onderhoud. Dat wij snel, zelfstandig en vakkundig kunnen schakelen vinden zij belangrijk. Betrouwbaar en volgens afspraak zonder verrassingen achteraf, dat is de wijze waarop SAN werkt.

Verbouw & Renovatie
Monumentale panden
Verbouw & Renovatie

Voor verbouw en renovatie van (monumentale) gebouwen bent u bij SAN aan het juiste adres. Wij hebben er ruime ervaring mee, om panden kosteneffectief in goede staat te brengen of aan te passen aan de huidige standaard. Kleine verbouw- en renovatietrajecten doen wij volledig in eigen beheer. Bij grotere projecten zijn wij vaak een gewaardeerde onderaannemer.

Nieuwbouw & Utiliteit
Scholen en ziekenhuizen
Nieuwbouw & Utiliteit

Niet alleen bij bestaande bouw, maar ook bij nieuwbouwtrajecten heeft SAN de afgelopen 45 jaar haar sporen verdient. Een groot aantal gerenommeerde aannemers maken daarbij gebruik van onze vakkennis. Op basis van onze ruime ervaring wordt SAN ook regelmatig betrokken bij utiliteitsbouw. Al bij veel scholen en ziekenhuizen heeft SAN het schilderwerk ter hand genomen. Dit soort projecten vraagt vaak om de speciale vak- en materiaalkennis die bij SAN voorhanden is.

Infra projecten

Het onderhoud aan infrastructuren voor (semi) overheden, zoals: metrostations, verkeersmasten, elektriciteits- en gascentrales, vragen om specifieke vakkennis en apparatuur. SAN heeft op dit gebied de benodigde kennis opgedaan.

Planmatig
Onderhoud
Planmatig

Regelmatig de vastgoedportefeuille onderhouden draagt bij aan een duurzaam en waardevast bezit. In opdracht van woningbouwcoöperaties, ‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven stellen wij ‘meer jaren onderhoudsplannen’(MJOP) op, die al dan niet zelfstandig worden uitgevoerd.

TOP