Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf Amsterdam Noord

Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) helpt u graag bij het schilderwerk van uw binnen- of buitenklus. Wij voeren uw project met veel deskundigheid uit. Daarbij profiteert u van een hoge nauwkeurigheid. Wij gaan namelijk pas weg totdat uw klus naar volle tevredenheid is uitgevoerd. Speerpunten die daarbij centraal staan zijn klanttevredenheid, kwaliteit en professionaliteit. Daarnaast speelt continuïteit een grote rol. Zo willen we er graag voor zorgen dat de geleverde kwaliteit in ieder project van hetzelfde niveau is.

Bent u op zoek naar een efficiënt schildersbedrijf? Kies dan voor Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN). Een prijsindicatie ontvangen van uw opdracht op maat? Vraag deze op via het formulier op onze contactpagina.  

Profiteer van onze dienstverlening

Een goede verflaag kan het aanzicht van uw gebouw flink veranderen. Maar ook aan de binnenkant van uw gebouw kan een goede verflaag wonderen doen. Heeft u schade aan kozijnen, deuren, plafonds of betimmering? Schakel ons dan in. Wij verhelpen scheurtjes, loslatende verf en verkleuring. Daarnaast helpt een verflaag ook tegen slijtage en vocht. Zelfs de kans op schimmel wordt aanzienlijk verminderd. Laat de ruimte weer opnieuw stralen en profiteer van een scherpe dienstverlening bij Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN).

Over SAN - Schildersbedrijf Amsterdam Noord

Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) is een echt familiebedrijf. Met onze oprichting in 1969 bestaan we inmiddels al meer dan 48 jaar. We verzorgen uw totale project met veel plezier van A tot Z. We bereiden de klus goed voor, voeren deze met veel precisie uit en ruimen alles weer netjes op.

Bent u onverhoopt toch niet helemaal tevreden over het resultaat? Geen paniek. We gaan pas weg voordat uw klus volledig naar wens is.

Contact

Naast kostenefficiënt werken, spelen we ook flexibel in op onverwachte gebeurtenissen. We vinden het belangrijk om uw project op maatschappelijke verantwoorde wijze uit te voeren. Heeft u belangstelling in de dienstverlening van schildersbedrijf Amsterdam Noord? Vraag naar onze prijzen. Vul het contactformulier in op onze website. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

TOP