Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilder gezocht Haarlem

Professionele en ervaren schilder gezocht Haarlem? Wij, van Schildersbedrijf SAN, staan graag voor u klaar! Onze schilders gaan met veel precisie aan het werk. Zo kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening hoog houden. Van oudsher staat een hoge klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. En dat merkt u! We gaan pas weg als u helemaal tevreden bent met het afgeleverde werk. Of u nu een grote klus of detailwerk voor ons in petto heeft; Schildersbedrijf SAN komt graag bij u langs.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of onze dienstverlening? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij zullen u spoedig verder helpen met uw vraagstuk.

Schilder gezocht Haarlem | SAN helpt u verder!

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de branche en vormt een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties, ‘Verenigingen van Eigenaren’ en verschillende vastgoedbedrijven.

Het merendeel van de medewerkers werkt al sinds jaar en dag bij SAN; zo is een dienstverband van 20 jaar of langer bijvoorbeeld geen uitzondering. Korte lijnen, samenwerken, loyaliteit en luisteren naar de klant én elkaar; dat zijn enkele aspecten die wij belangrijk vinden. Net als vakbekwaamheid, inzet en op de hoogte blijven van de laatste kennis binnen ons vakgebied.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen voor ons óf kunnen wij iets voor u betekenen in uw vraagstuk: schilder gezocht Haarlem? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kijken graag op maat met u mee. Graag tot ziens bij Schildersbedrijf SAN!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP