Schilderwerken

VVE schilder

Wij hebben ruime ervaring in het werken binnen het VVE netwerk. SAN is flexibel, en kan gegarandeerd consistente kwaliteit leveren voor allerlei verschillende projecten. Wanneer het gaat om service en mutatie onderhoud, kunt u op SAN vertrouwen. Wij maken duidelijke afspraken en door onze stabiele basis in personeel en leveranciers kunnen wij de afspraken nakomen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Naast verschillende grote projecten binnen het VVE netwerk, werkt SAN ook voor bijvoorbeeld grote aannemers, vastgoedbedrijven, woningbouw coöperaties en (semi) overheidsinstellingen. Doordat wij werken met grote partners, is flexibiliteit, efficiëntie en vakkennis een belangrijke factor. Wanneer u samenwerkt met SAN, kunt u ervan uitgaan dat wij snel kunnen schakelen, en anticiperen op de eisen van uiteenlopende projecten. Wij nemen ieder project probleemloos aan, en garanderen u een professioneel eindresultaat.

Gevel laten schilderen

U kunt uw gevel laten schilderen door Schildersbedrijf SAN. Onze schilders zijn vakkundig opgeleid en door hun jarenlange ervaring weten zij met precisie te werk te gaan. Neem gerust contact met ons op als u benieuwd bent naar de kosten om de gevels te laten schilderen.

Onderhoud schilderwerk

Planmatig onderhoud van uw vastgoed draagt bij aan een waardevast en duurzaam bezit. Bij Schildersbedrijf SAN kunt u terecht voor een professioneel en betrouwbaar meerjarig onderhoudsplan (MJOP). Hiermee garanderen wij een vakkundig onderhoud van gevel of vastgoed.

De ambachtelijke schilders van Schildersbedrijf SAN komen op afgesproken data bij u langs om het schilderwerk te verzorgen. Zowel binnen en buiten. Alle gewenste werkzaamheden worden in het onderhoudsplan opgenomen. Onze belangrijkste pijlers zijn kwaliteit, klanttevredenheid, professionaliteit en continuïteit in ons vakwerk. Zo houden wij de kwaliteit van onze dienstverlening gelijk en kunt u nog vele jaren genieten van uitstekend schilderwerk!

Het team van san

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP