Over ons

We hebben hart voor onze klanten, maar ook hart voor onze mensen en de leveranciers met wie we samenwerken.

Vertrouwen, loyaliteit, inzet en plezier was vroeger belangrijk en is nog steeds een belangrijke waarde
van onze bedrijfscultuur. Een platte organisatiestructuur met directe lijnen is voor ons de meest effectieve en efficiënte bedrijfsopzet.

Luisteren naar onze klanten en het juiste product tegen de juiste prijs: dat is al meer dan 50 jaar SAN!

Onze mogelijkheden:

De markt vraagt om snelle flexibele en ter zakenkundige aanbieders. Daarom hebben wij het zo ingericht dat wij goed en snel kunnen schakelen met onze eigen personeelsinzet, maar ook met vertrouwde partijen waarmee wij uitstekend volgens onze normen en onder onze regie, samenwerken. Zo kunnen we probleemloos opdrachten van verschillende aard en omvang aan.

Onderhoud en schilderwerk
Service & Mutatie
Service & Mutatie

Voor verschillende woningbouwcoöperaties, ‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven verzorgt SAN het service en mutatie onderhoud. Dat wij snel, zelfstandig en vakkundig kunnen schakelen vinden zij belangrijk. Betrouwbaar en volgens afspraak zonder verrassingen achteraf, dat is de wijze waarop SAN werkt.

Onderhoud en schilderwerk
Verbouw & Renovatie
Verbouw & Renovatie

Voor verbouw en renovatie van (monumentale) gebouwen bent u bij SAN aan het juiste adres. Wij hebben er ruime ervaring mee, om panden kosteneffectief in goede staat te brengen of aan te passen aan de huidige standaard. Kleine verbouw- en renovatietrajecten doen wij volledig in eigen beheer. Bij grotere projecten zijn wij vaak een gewaardeerde onderaannemer.

Onderhoud en schilderwerk
Nieuwbouw & Utiliteit
Nieuwbouw & Utiliteit

Niet alleen bij bestaande bouw, maar ook bij nieuwbouwtrajecten heeft SAN de afgelopen 45 jaar haar sporen verdient. Een groot aantal gerenommeerde aannemers maken daarbij gebruik van onze vakkennis. Op basis van onze ruime ervaring wordt SAN ook regelmatig betrokken bij utiliteitsbouw. Al bij veel scholen en ziekenhuizen heeft SAN het schilderwerk ter hand genomen. Dit soort projecten vraagt vaak om de speciale vak- en materiaalkennis die bij SAN voorhanden is.

Infra projecten

Het onderhoud aan infrastructuren voor (semi) overheden, zoals: metrostations, verkeersmasten, elektriciteits- en gascentrales, vragen om specifieke vakkennis en apparatuur. SAN heeft op dit gebied de benodigde kennis opgedaan.

Planning
Planmatig
Planmatig

Regelmatig de vastgoedportefeuille onderhouden draagt bij aan een duurzaam en waardevast bezit. In opdracht van woningbouwcoöperaties, ‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven stellen wij ‘meer jaren onderhoudsplannen’(MJOP) op, die al dan niet zelfstandig worden uitgevoerd.

TOP