Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Gevelonderhoud Noord Holland

Zoekt u naar een professionele organisatie voor gevelonderhoud Noord Holland? Wij, van Schildersbedrijf SAN, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! Ons team heeft veel kennis over verschillende activiteiten rondom schilderwerk en totaalonderhoud. Zo kunnen wij u in iedere klus voorzien van specialistische hulp. Voor makkelijke en moeilijke klussen. Groot schilderwerk, gevelonderhoud en zelfs het bewerken van een hoog plafond.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw klus kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op.

Gevelonderhoud Noord Holland | Schildersbedrijf SAN

Regelmatig de vastgoedportefeuille onderhouden draagt bij aan een duurzaam en waardevast bezit. In opdracht van verschillende woningbouwcoöperaties, zoals bijvoorbeeld de ‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven, stellen wij vaak een meer jaren onderhoudsplan (MJOP) op. Dit plan kunnen wij vervolgens zelfstandig uitwerken of uitbesteden aan een andere deskundige organisatie.
We hebben hart voor onze klanten, maar ook hart voor onze mensen en de leveranciers met wie we samenwerken. Vertrouwen, loyaliteit, inzet en plezier was vroeger belangrijk en is nog steeds een belangrijke waarde van onze bedrijfscultuur. Een platte organisatiestructuur met directe lijnen is voor ons de meest effectieve en efficiënte bedrijfsopzet. Luisteren naar onze klanten en het juiste product tegen de juiste prijs: dat is al inmiddels al meer dan 50 jaar SAN!

Meer informatie over Schildersbedrijf SAN?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar gevelonderhoud Noord Holland óf heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen met uw vraagstuk!

TOP