Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Amsterdamse schilder

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare Amsterdamse schilder voor uw klus? Dan bent u bij Schildersbedrijf SAN helemaal aan het juiste adres! We hebben hart voor onze klanten, maar ook hart voor onze mensen en de leveranciers met wie we samenwerken. Vertrouwen, loyaliteit, inzet en plezier was vroeger belangrijk en is nog steeds een belangrijke waarde van onze bedrijfscultuur. Een platte organisatiestructuur met directe lijnen is voor ons de meest effectieve en efficiënte bedrijfsopzet. Luisteren naar onze klanten en het juiste product tegen de juiste prijs: dat is al inmiddels al meer dan 50 jaar SAN!

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of onze dienstverlening? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij zullen u spoedig verder helpen met uw vraagstuk.

Amsterdamse schilder | Schildersbedrijf SAN helpt u verder!

In 1969 is Schildersbedrijf Amsterdam Noord, ofwel SAN, opgericht. Inmiddels staat, met veel trots en bezieling voor het schildersvak, de derde generatie aan het roer. Van oudsher is kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en klanttevredenheid vanzelfsprekend; gewoon, niets bijzonders.

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties. Enkele voorbeelden van deze partnerschappen zijn grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties, ‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven. SAN levert al meer dan 50 jaar professionele werken op in de vorm van schilderwerken, gevel- en totaalonderhoud.

TOP