Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Amsterdamse schilders

Zoekt u naar ervaren (en betaalbare) Amsterdamse schilders? Wij, van Schildersbedrijf SAN, helpen u graag verder! Ons team heeft veel kennis over verschillende activiteiten rondom schilderwerk en het bijbehorende totaalonderhoud. Zo kunnen wij u in iedere klus voorzien van specialistische hulp. Voor makkelijke en moeilijke klussen. Groot schilderwerk, gevelonderhoud en zelfs het bewerken van een hoog plafond.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw klus kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op.

Amsterdamse schilders? SAN staat voor u klaar!

In 1969 is Schildersbedrijf Amsterdam Noord, ofwel SAN, opgericht. Inmiddels staat, met veel trots en bezieling voor het schildersvak, de derde generatie aan het roer. Van oudsher is kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en klanttevredenheid vanzelfsprekend; gewoon, niets bijzonders. Wij zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de branche en vormen een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties, ‘Verenigingen van Eigenaren’ en verschillende vastgoedbedrijven.

Het merendeel van de medewerkers werkt al sinds jaar en dag bij SAN; zo is een dienstverband van 20 jaar of langer bijvoorbeeld geen uitzondering. Korte lijnen, samenwerken, loyaliteit en luisteren naar de klant én elkaar; dat zijn enkele aspecten die wij belangrijk vinden. Net als vakbekwaamheid, inzet en op de hoogte blijven van de laatste kennis binnen ons vakgebied.

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol binnen de Amsterdamse schilders óf kunnen wij u zelfs al ergens mee van dienst zijn? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

TOP