Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Gevel laten schilderen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw gevel laten schilderen? Dan bent u bij Schildersbedrijf SAN helemaal aan het juiste adres! SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de branche en vormt een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties, ‘Verenigingen van Eigenaren’ en verschillende vastgoedbedrijven.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen! Zij vertellen u graag meer.

Gevel laten schilderen? Wij helpen u graag verder!

Door de vastgoedportefeuille consistent te onderhouden draagt u bij aan een duurzaam en waardevast bezit. In opdracht van verschillende woningbouwcoöperaties, zoals bijvoorbeeld de ‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven, stellen wij vaak een meer jaren onderhoudsplan (MJOP) op. Dit plan kunnen wij vervolgens zelfstandig uitwerken of uitbesteden aan een andere deskundige organisatie.

De markt vraagt om snelle flexibele en zakenkundige aanbieders. Daarom hebben wij het zo ingericht dat wij goed en snel kunnen schakelen met zowel onze eigen personeelsinzet als met externe partijen. Wij werken namelijk ook samen met vertrouwde partijen, die dezelfde normen en waarden hanteren als onze eigen organisatie. Op deze manier kunnen wij altijd probleemloos opdrachten afronden; ongeacht de aard en omvang van de klus.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een bedrijf voor uw gevel laten schilderen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem, in beide gevallen, gerust even contact met een van onze medewerkers op. Graag tot ziens bij Schildersbedrijf SAN!

TOP