Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Goede schilder Amsterdam

Als u op zoek bent naar een goede schilder Amsterdam, dan bent u bij Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) zeker aan het juiste adres! In 1969 is Schildersbedrijf SAN opgericht. Inmiddels staat, met veel trots en bezieling voor het schildersvak, al de derde generatie aan het roer. Van oudsher is kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en klanttevredenheid vanzelfsprekend binnen het bedrijf. Wij kijken graag op maat met onze klanten mee naar de mogelijkheden en passen onze tarieven hier ook op aan.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen! Zij vertellen u graag meer.

Goede schilder Amsterdam | Schildersbedrijf SAN

We hebben hart voor onze klanten, maar ook hart voor onze mensen en de leveranciers met wie we samenwerken. Vertrouwen, loyaliteit, inzet en plezier was vroeger belangrijk en is nog steeds een belangrijke waarde van onze bedrijfscultuur. Een platte organisatiestructuur met directe lijnen is voor ons de meest effectieve en efficiënte bedrijfsopzet. Luisteren naar onze klanten en het juiste product tegen de juiste prijs: dat is al inmiddels al meer dan 50 jaar SAN!

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de branche en vormt een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties, ‘Verenigingen van Eigenaren’ en verschillende vastgoedbedrijven.

TOP