Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilder gezocht in Amsterdam

Schilder gezocht in Amsterdam? Bent u op zoek naar een gerenommeerd schildersbedrijf in Amsterdam en omgeving? Schilderbedrijf Amsterdam Noord (SAN) helpt u snel verder. Onze vakbekwame personeelsleden hebben veel expertise op het gebied van schilderwerk, gevelschilderwerk en totaalonderhoud. Daarbij bieden wij u graag een meerjarig onderhoudscontract aan. Onze schilders komen dan periodiek langs om uw schilderwerk te verzorgen. Binnen of buiten!

Wanneer u kiest voor de dienstverlening van Schildersbedrijf SAN, kiest u niet alleen voor een consistente service, maar ook voor een aantrekkelijk tarief. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van een professioneel schildersbedrijf bij u in Amsterdam. Neem contact op via het informatieformulier op onze website. We doen u graag een voorstel op maat.

Gewaardeerd onderaannemer

Heeft u een kleinschalig project voor ons beschikbaar? Schildersbedrijf SAN kan snel schakelen voor kleinschalige klusjes. Ook voor grootschalige projecten is Schildersbedrijf Amsterdam Noord een gewaardeerde onderaannemer. Wij werken veel samen met partnerbedrijven. Tevens bedienen wij beide kant van de markt. We zijn niet enkel werkzaam voor particulieren, maar ook voor zakelijke relaties. Van de VVE tot aan bekende vastgoedbedrijven.

Ambachtelijke vakkennis

Onze professionele schilders zijn zeer vakkundig opgeleid. Ze beschikken over de laatste schildertechnieken en werken uitsluitend met duurzame materialen. Zo weet u zeker dat wij uw project tot een goed einde brengen. Al sinds 1969 mogen wij uw schilderwerken in Amsterdam en omstreken uitvoeren. Of het nu gaat om binnenschilderwerk of buitenschilderwerk. Slijtage, loslatende verf, verkleuring en vochtplekken kunnen eenvoudig voorkomen worden met een goede opknapbeurt. Ook voeren wij voor diverse klanten herstelwerkzaamheden uit. Te denken valt aan het herstellen of het opnieuw laten schilderen van monumentale panden.

TOP