Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf Hoofddorp

Als u op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf Hoofddorp, dan bent u bij Schildersbedrijf SAN zeker aan het juiste adres! We hebben hart voor onze klanten, maar ook hart voor onze mensen en de leveranciers met wie we samenwerken. Vertrouwen, loyaliteit, inzet en plezier was vroeger belangrijk en is nog steeds een belangrijke waarde van onze bedrijfscultuur. Een platte organisatiestructuur met directe lijnen is voor ons de meest effectieve en efficiënte bedrijfsopzet. Luisteren naar onze klanten en het juiste product tegen de juiste prijs: dat is al inmiddels al meer dan 50 jaar SAN!

Wilt u meer informatie over onze organisatie en bijbehorende dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen! Zij vertellen u graag meer.

Schildersbedrijf Hoofddorp | SAN staat voor u klaar!

De markt vraagt om snelle flexibele en zakenkundige aanbieders. Daarom hebben wij het zo ingericht dat wij goed en snel kunnen schakelen met zowel onze eigen personeelsinzet als met externe partijen. Wij werken namelijk ook samen met vertrouwde partijen, die dezelfde normen en waarden hanteren als onze eigen organisatie. Op deze manier kunnen wij altijd probleemloos opdrachten afronden; ongeacht de aard en omvang van de klus.

Het merendeel van de medewerkers werkt al sinds jaar en dag bij SAN; zo is een dienstverband van 20 jaar of langer bijvoorbeeld geen uitzondering. Korte lijnen, samenwerken, loyaliteit en luisteren naar de klant én elkaar; dat zijn enkele aspecten die wij belangrijk vinden. Net als vakbekwaamheid, inzet en op de hoogte blijven van de laatste kennis binnen ons vakgebied.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een schildersbedrijf Hoofddorp óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij Schildersbedrijf SAN!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP