Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilderwerk herstellen

Heeft u een oud pand, en wilt u het schilderwerk herstellen? Schildersbedrijf SAN is zeer ervaren op het gebied van herstel en renovatie van (monumentale) gebouwen. Bij ons bent u gegarandeerd aan het juiste adres voor consistent vakmanschap. Wanneer het renovatieproject klein is, kunnen wij dit geheel in eigen beheer oppakken. Bij grote projecten zijn wij een gewaardeerde onderaannemer.

Schilderwerk laten uitvoeren door SAN

Schildersbedrijf Amsterdam Noord is gespecialiseerd in duurzaam onderhoud en renovatie. We zijn opgericht in 1969, en hebben hierdoor een ruime ervaring en beschikken over schilders met ambachtelijke vakkennis. Tegelijkertijd gaan wij mee met de nieuwste technieken als het gaat om duurzaam en maatschappelijk verantwoord schilderen. Hierdoor kunnen wij ieder project probleemloos aanpakken.

Het bedrijf van SAN schildersbedrijf
Het team van san

Schildersbedrijf Amsterdam Noord - Onze partners

Duurzaamheid is ook een belangrijk begrip, wanneer het gaat om de relatie met onze zakelijke partners. We werken samen met toonaangevende bedrijven, waaronder de VvE en verschillende vastgoedbedrijven. Hierbij is het belangrijk dat de kwaliteit van het schilderwerk continu de hoogste standaard heeft, en onze service duurzaam is.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Wilt u een offerte aanvragen, of heeft u andere vragen over ons bedrijf? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via de website. Ook kunt u via deze weg direct een offerte aanvragen. Wij gaan met u persoonlijk in gesprek over de mogelijkheden.

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP