Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf Alkmaar

Schildersbedrijf SAN is gevestigd te Diemen en verricht al ruim 20 jaar schilderwerk. Diemen ligt in de buurt van Alkmaar en is daarom het ideale bedrijf wanneer u op zoek bent naar een schildersbedrijf Alkmaar. Van het herstellen van (oud) buitenschilderwerk tot het schilderen van uw interieur. Schildersbedrijf SAN helpt u verder met het professioneel schilderen van uw deuren, kozijnen, deurposten, raamkozijnen en overige schilderwerk. Dat doen wij niet enkel voor zakelijke klanten, maar ook voor particulieren.

Het bedrijf van SAN schildersbedrijf
Het team van san

Schildersbedrijf Alkmaar - Schildersbedrijf SAN

Ons bedrijf heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd op het gebied van vakmanschap, decoratie en creativiteit.

Samen met onze enthousiaste medewerkers verzorgen wij o.a.

  • het vrijblijvend aanbieden van offertes t.b.v. schilderwerk en/of beglazingswerk;
  • het uitvoeren van diverse soorten wandafwerking;
  • het uitvoeren van  behangwerk;
  • het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk;
  • het leveren en plaatsen van isolerende beglazing.

Hoe groot uw klus is ook is, Schildersbedrijf SAN ontzorgt u van A tot Z. Onze vakmannen hebben veel oog voor detail en gaan daarbij zeer nauwkeurig te werk. Zo houden we de geleverde kwaliteit hoog. Ook bij uw klus! Heeft u last van slijtage, vochtplekken, verkleuring of loslatende verf? Een goede verflaag doet wonderen. Zo kunt u met een onderhoudsbeurt de nodige vochtplekken, schimmels en slijtage vroegtijdig voorkomen. Met ons onderhoudspakket weet u bovendien zeker dat het schilderwerk op tijd wordt uitgevoerd.

Contact opnemen

Bent u benieuwd of SAN de juiste partner is voor u of uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan via het formulier op de website, of direct via onze contactgegevens..

TOP