Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf Alkmaar

Schildersbedrijf SAN is gevestigd te Diemen en verricht al ruim 20 jaar schilderwerk. Diemen ligt in de buurt van Alkmaar en is daarom het ideale bedrijf wanneer u op zoek bent naar een schildersbedrijf Alkmaar. Van het herstellen van (oud) buitenschilderwerk tot het schilderen van uw interieur. Schildersbedrijf SAN helpt u verder met het professioneel schilderen van uw deuren, kozijnen, deurposten, raamkozijnen en overige schilderwerk. Dat doen wij niet enkel voor zakelijke klanten, maar ook voor particulieren.

Schildersbedrijf Alkmaar - Schildersbedrijf SAN

Ons bedrijf heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd op het gebied van vakmanschap, decoratie en creativiteit.

Samen met onze enthousiaste medewerkers verzorgen wij o.a.

  • het vrijblijvend aanbieden van offertes t.b.v. schilderwerk en/of beglazingswerk;
  • het uitvoeren van diverse soorten wandafwerking;
  • het uitvoeren van  behangwerk;
  • het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk;
  • het leveren en plaatsen van isolerende beglazing.

Hoe groot uw klus is ook is, Schildersbedrijf SAN ontzorgt u van A tot Z. Onze vakmannen hebben veel oog voor detail en gaan daarbij zeer nauwkeurig te werk. Zo houden we de geleverde kwaliteit hoog. Ook bij uw klus! Heeft u last van slijtage, vochtplekken, verkleuring of loslatende verf? Een goede verflaag doet wonderen. Zo kunt u met een onderhoudsbeurt de nodige vochtplekken, schimmels en slijtage vroegtijdig voorkomen. Met ons onderhoudspakket weet u bovendien zeker dat het schilderwerk op tijd wordt uitgevoerd.

TOP