Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilder Amstelveen

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundige schilder in Amstelveen? Bij Schildersbedrijf SAN kunt u direct een offerte voor het schilderwerk in Amstelveen aanvragen. Wij zijn een zeer ervaren schildersbedrijf in de regio Amsterdam. Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk bent u bij SAN aan het juiste adres. Of het nu gaat om renovatie van een oude gevel, of schilderwerk in een nieuwbouwpand, SAN voert uw klus efficiënt en zorgvuldig uit.

Het bedrijf van SAN schildersbedrijf
Het team van san

Ambachtelijke techniek

Bij ons schildersbedrijf in Amstelveen staat professionaliteit en kwaliteit voorop. Ons doel is om uw klus efficiënt en kosten effectief uit te voeren, en tegelijkertijd op een manier die maatschappelijk verantwoord is. Om dit te bereiken combineren wij nieuwe, milieu vriendelijke technieken met de kwaliteit van ambachtelijk vakmanschap. We staan bekend om onze klant tevredenheid, en zijn een betrouwbare partner voor al uw  schilder klussen.

Schildersbedrijf in Amstelveen

Onze belangrijkste pijlers zijn kwaliteit, klant tevredenheid, professionaliteit en continuïteit in het vakwerk van onze schilders. Schildersbedrijf SAN is een modern familie bedrijf, opgericht in 1969. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de schilders branche.

We streven ernaar om efficiënt, kosteneffectief en tegelijkertijd op maatschappelijk verantwoorde wijze uw schilderwerk uit te voeren. Hierin is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Wanneer het gaat om het schilderwerk, hebben wij te allen tijde oog voor het milieu. SAN gebruikt de laatste en meest duurzame technieken binnen de branche. Ook wanneer u op zoek bent naar een buitenschilder in Amstelveen staan wij voor u klaar!

Offerte aanvragen bij SAN

U kunt te allen tijde vrijblijvend een offerte aanvragen via de website. Wanneer u aangeeft wat u nodig heeft, kunnen wij u precies vertellen wat we voor u kunnen betekenen. We gaan met u in gesprek, en kijken wat wij, samen met onze partners kunnen bereiken. In alle relaties, zowel met onze klanten als zakelijke partners en personeel, staat duurzaamheid centraal. Door dit uitgangspunt zijn wij een stabiele samenwerkings partner, en kunnen wij consistente kwaliteit leveren.

Heeft u nog vragen? U kunt contact met ons opnemen via de gegevens op de website. Of vraag natuurlijk direct een vrijblijvende offerte aan. We zijn u graag van dienst!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP