Al 45 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilder Amsterdam Noord

Bent u op zoek naar een schilder in Amsterdam Noord voor uw binnen- en/of buitenschilderwerk? Dan bent u bij Schildersbedrijf SAN aan het juiste adres! SAN is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van schilderwerk, maar ook gevel- en totaalonderhoud vallen onder onze diensten. Inmiddels staat de derde generatie bij ons aan het roer, maar zijn onze kernwaarden kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en klanttevredenheid net als vroeger voor ons nog steeds van groot belang.

Waar wacht u nog op? SAN is uw partner op het gebied van schilderwerk! Neem direct contact op.

Het bedrijf van SAN schildersbedrijf
Het team van san

SAN is uw partner

SAN zit o.a. gevestigd op de Keizergracht in Amsterdam Noord. Vanuit daar voeren wij onze werkzaamheden uit voor een groot aantal klanten. Zo kunt u denken aan toonaangevende woningbouwcorporaties, grootschalige vastgoedbedrijven en verenigingen van eigenaren. Ook gemeenten, stichtingen, bedrijven en particulieren zijn onderdeel van ons klantenbestand. Dankzij jarenlange ervaring en specialistische kennis zijn wij in staat om u te adviseren over de mogelijkheden voor uw schilderwerk. SAN heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom bieden wij ook meerjarige onderhoudsplannen aan, waardoor wij uw schilderwerk voor meerdere jaren voor u kunnen bijhouden. Zo blijft het er netjes uit zien.

Profiteer van onze dienstverlening

Een goede verflaag kan het aanzicht van uw gebouw flink veranderen. Maar ook aan de binnenkant van uw gebouw kan een goede verflaag wonderen doen. Heeft u schade aan kozijnen, deuren, plafonds of betimmering? Schakel ons dan in. Wij verhelpen scheurtjes, loslatende verf en verkleuring. Daarnaast helpt een verflaag ook tegen slijtage en vocht. Zelfs de kans op schimmel wordt aanzienlijk verminderd. Laat de ruimte weer opnieuw stralen en profiteer van een scherpe dienstverlening bij ons schildersbedrijf in Amsterdam Noord

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de website. Contact opnemen is geheel vrijblijvend. Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn onze specialisten in staat met u mee te denken en u te adviseren over de mogelijkheden. Schildersbedrijf SAN heeft alles in huis om uit project tot een goed einde te brengen. Van ambachtelijke vakmensen, duurzame materialen tot aan een zeer consistente werkwijze. Wij leveren kwalitatief maatwerk voor de scherpste tarieven!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP