Al 45 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilder Amsterdam Oost

Bent u op zoek naar een schilder in Amsterdam Oost voor uw binnen- en/of buitenschilderwerk? Dan bent u bij Schildersbedrijf SAN aan het juiste adres! SAN is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van schilderwerk, maar ook gevel- en totaalonderhoud vallen onder onze diensten. Inmiddels staat de derde generatie bij ons aan het roer, maar zijn onze kernwaarden kwaliteit, continuïteit, professionaliteit en klanttevredenheid net als vroeger voor ons nog steeds van groot belang.

Waar wacht u nog op? SAN is uw partner op het gebied van schilderwerk! Neem direct contact op.

Het bedrijf van SAN schildersbedrijf
Het team van san

SAN is uw partner

SAN zit o.a. gevestigd op de Keizergracht in Amsterdam. Vanuit daar voeren wij onze werkzaamheden uit voor een groot aantal klanten. Zo kunt u denken aan toonaangevende woningbouwcorporaties, grootschalige vastgoedbedrijven en verenigingen van eigenaren. Ook gemeenten, stichtingen, bedrijven en particulieren zijn onderdeel van ons klantenbestand. Dankzij jarenlange ervaring en specialistische kennis zijn wij in staat om u te adviseren over de mogelijkheden voor uw schilderwerk. SAN heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom bieden wij ook meerjarige onderhoudsplannen aan, waardoor wij uw schilderwerk voor meerdere jaren voor u kunnen bijhouden. Zo blijft het er netjes uit zien.

Duurzaamheid staat voorop

Bij ons schildersbedrijf in Amsterdam Oost is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Tijdens het schilderwerk hebben wij ten allen tijde oog voor het milieu. Wij streven ernaar om efficiënt, kosten efficiënt en tegelijkertijd op maatschappelijk verantwoorde wijze uw schilderwerk uit te voeren.

Schilderbedrijf SAN maakt gebruik van de laatste duurzame technieken binnen deze branche. Wanneer het gaat om contact met de klant en contact binnen het bedrijf, is duurzaamheid ook een essentieel begrip. Wij hechten veel waarde aan lange dienst verbanden en het winnen van vertrouwen van onze klanten.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij als schildersbedrijf in Amsterdam Oost voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de website. Contact opnemen is geheel vrijblijvend. Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn onze specialisten in staat met u mee te denken en u te adviseren over de mogelijkheden. Schildersbedrijf SAN heeft alles in huis om uit project tot een goed einde te brengen. Van ambachtelijke vakmensen, duurzame materialen tot aan een zeer consistente werkwijze. Wij leveren kwalitatief maatwerk voor de scherpste tarieven!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP