Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf Muiden

Heeft u schilderwerk en bent u op zoek naar een schildersbedrijf Muiden? Dan helpt Schildersbedrijf SAN u graag verder! Wij zijn opgericht in 1969 en sinds die tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd schildersbedrijf. Vertrouwen, loyaliteit, inzet en plezier zijn vanaf de oprichting al belangrijke waarden binnen het bedrijf. Wij kunnen goed en snel schakelen met onze eigen personeelsinzet, maar ook met vertrouwde partijen waarmee wij uitstekend volgens onze normen en onder onze regie, samenwerken. Zo kunnen we probleemloos verschillende soorten opdrachten uitvoeren!

Benieuwd naar wat wij voor uw klus kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Het bedrijf van SAN schildersbedrijf
Het team van san

Schildersbedrijf Muiden – SAN is uw partner

SAN is gevestigd in Amsterdam Noord, waardoor we razendsnel op locatie kunnen zijn in Muiden. Wij beschikken over ruim 50 jaar expertise in gevelwerk, schilderwerk en totaalonderhoud. Ideaal voor als u op zoek bent naar een meerjarig onderhoudscontract! Van het herstellen van buitenschilderwerk tot het schilderen van uw interieur, SAN helpt u verder! Dankzij onze jarenlange vakkennis en ervaring zijn we in staat om de beste kwaliteit te leveren, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van het schilder- of onderhoudswerk.

Van oudsher staat een hoge klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. En dat merkt u! We gaan pas weg als u helemaal tevreden bent met het afgeleverde werk.

Neem contact met ons op

Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) is de ideale partij voor schilderwerk in Muiden. Ook voor wanneer u op zoek bent naar een deskundige buitenschilder kunt u ons inschakelen. Wij scoren hoog op het gebied van professionaliteit, kwaliteit en consistentie. En bieden u een zeer aantrekkelijk tarief. Wilt u een onderhoudscontract afsluiten? Wij gaan graag meerjarige onderhoudscontracten aan. Daarmee weet u zeker dat het schilderwerk op tijd wordt uitgevoerd.

Maak direct een afspraak op onze website en we helpen u graag verder!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP