Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilder naarden

Zoekt u een schilder Naarden voor uw buiten- of binnenschilderwerk? Een bedrijf dat professionaliteit en kwaliteit uitstraalt? Dan bent u Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) aan het juiste adres. Van oudsher staat professionaliteit en kwaliteit bij ons voorop, samen met continuïteit en klant tevredenheid. Ons doel is om uw opdrachten kosteneffectief en efficiënt uit te voeren, op een manier die maatschappelijk verantwoord is. Dit doen wij door moderne technieken met ambachtelijk vakmanschap te combineren.

Het bedrijf van SAN schildersbedrijf
Het team van san

Schilder Naarden - Duurzaamheid staat centraal

Bij de schilders van SAN staat een duurzame werkwijze centraal. We volgen de nieuwste, duurzame technieken binnen het schilders vak. Wij hebben tijdens onze projecten dan ook altijd oog voor het milieu. Maar ook in de relatie met onze klanten, partners en personeel is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Het is niet ongebruikelijk om met onze klant een MJOP (Meer Jarig Onderhouds Plan) op te stellen. Tegelijkertijd zijn binnen het bedrijf langdurige dienstverbanden geen uitzondering. Schildersbedrijf Amsterdam Noord is voor ieder bedrijf een stabiele samenwerkingspartner, en wij leveren gegarandeerd consistente kwaliteit.

SAN Schildersbedrijf - Onze partners

SAN is sinds de oprichting in 1969 uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de schildersbranche. Wij zijn een gewaardeerd partner voor meerdere toonaangevende organisaties. Hierbij kunt u denken aan: (semi)overheids instellingen, grote aannemers, woningbouwcoöperaties, verschillende vastgoed bedrijven en de VvE (Verenigingen van Eigenaren). Deze markt vraagt om flexibele, snelle en zakenkundige aanbieders. SAN zorgt ervoor dat wij zeer snel kunnen schakelen, met de manier waarop wij het bedrijf hebben ingericht. Dit doen wij in de eerste plaats met onze flexibele personeel inzet.

Ook de vertrouwde partijen waarmee wij uitstekend volgens onze normen en onder onze regie, samenwerken spelen een grote rol. Daarnaast is onze hechte samenwerking met (industriële) verffabrikanten en groothandels een belangrijke schakel. Deze partners zijn toonaangevend binnen de branche.Vanuit deze stabiele basis kunnen we zonder problemen opdrachten van verschillende aard en omvang aannemen.

Voor een prijsopgave, of meer informatie, kunt u direct contact opnemen met schildersbedrijf SAN. U kunt ook direct een offerte via de website aanvragen. We helpen u graag!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP