Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilder Noord Holland

Zoekt u naar een professionele schilder Noord-Holland en omstreken? Dan bent u bij Schildersbedrijf SAN helemaal aan het juiste adres! De markt vraagt om snelle flexibele en zakenkundige aanbieders. Daarom hebben wij het zo ingericht dat wij goed en snel kunnen schakelen met zowel onze eigen personeelsinzet als met externe partijen. Wij werken namelijk ook samen met vertrouwde partijen, die dezelfde normen en waarden hanteren als onze eigen organisatie. Op deze manier kunnen wij altijd probleemloos opdrachten afronden; ongeacht de aard en omvang van de klus.

Meer weten over onze werkzaamheden als schilder in Noord-Holland? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen via het formulier op onze website.

Het bedrijf van SAN schildersbedrijf
Het team van san

Schilder Noord-Holland gezocht? Wij staan voor u klaar!

Wij gaan altijd met veel precisie aan het werk. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening consistent hoog houden. Van oudsher staat een hoge klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel en dat merkt u meteen. Wij gaan pas weg als u helemaal tevreden bent met het afgeleverde werk.

De meeste schilders werken al sinds jaar en dag bij SAN; zo is een dienstverband van 20 jaar of langer bijvoorbeeld geen uitzondering. Korte lijnen, samenwerken, loyaliteit en luisteren naar de klant én elkaar; dat zijn enkele aspecten die wij belangrijk vinden. Net als vakbekwaamheid, inzet en op de hoogte blijven van de laatste kennis binnen ons vakgebied.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een schilder Noord-Holland en omgeving? Neem dan direct contact met ons op! Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen snel een passend prijsvoorstel op maat maken. Tot ziens bij Schildersbedrijf SAN!

 

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP